ЗАЛА ПО СПОРТНА ГИМНАСТИКА СТАДИОН “ГЕОРГИ АСПАРУХОВ” (ГЕРЕНА)МИЛЕНА МАВРОДИЕВА

Спортен директор на СГК “Левски Спартак” – София

Занимава се със спортна гимнастика от 6 годишна възраст. От 1987 г. става част от националния отбор на България. Многократна шампионка на страната и медалистка от Световни купи. Международен майстор на спорта.Сребърен медалист на прескок от Европейското първенство през 1989 година и финалистка на прескок и земна гимнастика на Световно първенство същата година. През 1990 г. на Европейско първенство печели бронзов медал на земя. От 2003 година става част от треньорския екип по спортна гимнастика към клуб Левски. Работи и с гимнастичките на националоналния отбор. Всяка година печели националните шампионати с различните възрасти.

(високо спортно майсторство женско направление, подготвителни групи момичета и момчета)ГЕРГАНА ТАСЕВА

Занимава се със спортна гимнастика от 7 годишна възраст. От 2000 г. до 2008 г. е в национални отбор по спортна гимнастика на България. Спортната й кариера включва множество отличия. Участничка е на Световни и Европейски първенства, медалистка от международни турнири, световни купи и многократна шампионка на страната. Завършва Национална спортна академия “Васил Левски” през 2012 г. със специалност ”Треньор по спортна гимнастика”. От тогава обучава малки и големи деца в любимия спорт.

(високо спортно майсторство женско направление, подготвителни групи момичета и момчета)ИРЕНА ЦЕКОВА

Майстор на спорта, бивша състезателка от Националният отбор на България.
Треньорка с 25 годишен стаж във България и чужбина.
С доказани състезателки и много отличия, както на държавни първенства така и в Националния отбор на Гърция.
Постигнала завладяването на призовите места години на ред с отборите на клуб Кидон град Ханя на националните шампионати на Гърция.
Треньорка на известната национална състезателка Мария Пицикали, многократна шампионка на страната завладяла много призови места на международни турнири и участия на Европейски първенства.

(високо спортно майсторство женско направление, подготвителни групи момичета и момчета)РАЛИЦА БОГДАНОВА

В детските си години тренира спортна гимнастика и фигурно пързаляне. Завръща се постоянно към спорта като любител през 2009г., когато става част от СКФП “Айс Блейд”. До 2011г. тренира и участва в любителски състезания по фигурно пързаляне България и Унгария, където печели няколко сребърни и бронзови медали. В края на 2012г. се завръща към спортната гимнастика и тренира като любител при Милена Мавродиева. В периода от 2013г. до 2015г. посещава тренировки при Владимир Янев. През 2015г. участва в любителско състезание по спортна гимнастика в Глазгоу, Шотландия, където печели златен медал в своята категория. От 2018г. работи с Милена Мавродиева в категория деца и момичета младша възраст. Същата година получава сертификат “Gymcert Women’s Artistic Gymnastics Level 1,2 and 3” и “Основи на преподаването в гимнастиката”, като част от треньорски курс към Американската федерация по гимнастика.

(високо спортно майсторство деца и момичета младша възраст, любителски групи над 18г.)ПАМЕЛА ГЕОРГИЕВА

Дългогодишна национална състезателка и многократна републиканска шампионка на България. Участник на младежка олимпиада, европейски и световни първенства. През 2017г. печели бронзов медал на греда от Световната купа по спортна гимнастика в град Варна.

(подготвителни групи момичета и момчета)ДЕЛЯН ДИМИТРОВ

От 14 годишен се занимава с Паркур, където печели две световни титли. 2011 година започва да се занимава, като треньор по спортна гимнастика. Печели републиканското първенство с момчета младша възраст през 2019 година. В момента учи за любимия спорт в Национална спортна академия “Васил Левски”.

(високо спортно майсторство мъжко направление, подготвителни групи момчета, свободна гимнастика)

ЗАЛА ПО СПОРТНА ГИМНАСТИКА СТАДИОН “Г.С. РАКОВСКИ”ФИЛИП ЯНЕВ

От 1991 година тренира спортна гимнастика. Многократен републикански шампион на страната и медалист от Световни купи. Става европейски шампион за юноши през 2000 година. Класира се на 5то място на Олимпиадата през 2004 година. 2005 година става сребърен медалист на Европейското първенство. Завършва НСА “Васил Левски” през 2008 година, а от 2011 година работи като треньор по спортна гимнастика. Филип Янев е треньор на българските гимнастички Памела Георгиева, която печели бронзов медал от Световната купа през 2017г. в град Варна и Валентина Георгиева, която завоюва сребърен медал на Европейско първенство за девойки през 2020г. в Мерсин, Турция.

(високо спортно майсторство женско направление, подготвителни групи момчета и момичета, Зала Раковски)ИЛИЯ ЯНЕВ

През 2002 г. завършва висше образование – бакалавър в НСА “Васил Левски” София, със специалност “Учител по физическо възпитание” и “Треньор по гимнастика”. От 2003г. до 2009г. работи като учител по Спортна гимнастика в Национално Спортно Училище “Генерал Владимир Стойчев”, София (България). През 2006г. завършва магистърска степен в НСА “Васил Левски” София, със специалност “Спорт за високи постижения – Спортна гиманстика”.

През 2009г. със спечелен конкурсен изпит е назначен като Асистент по гимнастика, а през 2014г. като Главен Асистент в Национална Спортна Академия “Васил Левски”.

Има 20 годишен стаж като треньор. От 2011г. работи в СГК Левски Спартак.

От 2013г. е съдия международна категория по Спортна гимнастика – мъже.

От 2018 г. е член на Технически комитет по Спортна гимнастика – мъже към Българска Федерация Гимнастика.

2014г. – помощник старши треньор на младежки национален отбор по спортна гимнастика.

Илия Янев е треньор на българския гимнастик Даниел Трифонов, който завоюва бронзов медал в отборната надпревара и заема шесто място във финалите на висилка на Европейско първенство за младежи през 2020г. в Мерсин, Турция.

Възпитаниците му са многократни Държавни шампиони и носители на Купата на Република България, както и призьори в редица международни турнири.

(високо спортно майсторство мъжко направление, Зала Раковски)